För många grader Celsius.


Mitt rum klockan 02.00

Nej det är inte fel på min termometer... Det är bara fel på mitt rum. Även om jag har fönster och dörr öppen blir det aldrig svalare. Tur att jag har takfläkt för annars skulle jag vakna upp som en grillad kyckling.
Godnatt!

A Lesson Is Learned But The Damage Is Irreversible



What if you could learn from mistakes... but undo the consequences?
Jag gillar Braid. Perfekt sommaravkoppling.

Kroatien: The Bilder


Kroatien - eller vi hade i alla fall inte tur med vädret

Så skulle man kunna säga om man jämför med det vädret som har varit i Sverige under den veckan vi var borta. Väderkartorna visade det största högtrycket uppe i norden, undertiden hela mellan europa var under ett stort lågtryck. Men nu låter det nästan som om vi inte fick någon sol alls där nere. Men så var det som tur va inte riktigt. Visst, det var sämre väder än det brukar men vi fick ändå hela tre stycken soldagar om jag räknade rätt.

Jag reste ner med mamma, lillebror Jim, mammas väninna Ing-Marie från Gotland och hennes dotter Clara. Bara under första dagen gick vädret från att vara lite mulet med sol till att ösregna och åska. Vi han även med en jordbävning under dagen. Det var faktiskt riktigt häfftigt, det liksom mullrade till först och sen skakade hela marken under ett par sekunder. Tydligen kan det förekomma jordbävningar, men dem ska vara ganska ovanliga ändå. Men det var kul, för det var det faktiskt. Inte varje dag man sitter och äter lunch tillsammans med en jordbävning.

Vad mer kan jag berätta utan att tjata för mycket om vädret eller annat onödigt skrivande...? Nu får det bli Kroatien i punktform:
  • Man var tvungen att bada med speciella skor eftersom det fanns giftiga, svarta, taggiga bollar på botten.
  • När vi var på rummet kollade vi på CNN och Sky News för att hålla oss uppdaterade om Michael Jackson.
  • Vi åkte på en båttur ut till två öar. På hemvägen spelades det hög musik vilket uppskattades av ett gäng dansande tanter.
  • Fraser som sades ofta var: It's ok, I'm a Ninja. Comedien ehy? Voff, jag är en hund. Here comes the rain. If you see da police, WarnaBrother.
  • Jim fyllde 17 år.
  • Vi skulle hitta vägen till en annan stad. Vi gick vilse. Hittade istället fram till nudiststranden. Den var tom. Men en man klättrade upp för bergsväggen, vi funderade på om han var självmords sugen för det var brant, han var tjock och hade ingen säkerhetslina = säker död om han hade ramlat ner. Efter att ha klättrat genom en massa taggiga buskar hittade vi äntligen rätt väg. Vi tog taxi hem för säkerhets skull.
  • Italienare kan snacka.
  • Nu lägger jag in en massa bilder istället så får ni titta och klicka. Fast klickar ni kommer det inte hända någonting, för det är ju bara bilder. Men ni kan titta.

?

Är det meningen att jag ska komma hem till Sverige och klaga över hur varmt det är... Borde det inte ha varit tvärtom?

Jag måste iväg och bada nu

Nämen titta vem som vaknat och snart somnar

Hejgodmorgongodnattgoddaggodtralalalalala.

Nu så var man hemma från Kroatien. Jag tänker inte skriva om hur jag har haft det än, jag behöver nog lite sömn innan jag försöker mig på det. Så det får bli imorgon... idag... senare i alla fall.
Jag kom hem för kanske en halvtimme sedan och tänkte sova direkt eftersom jag var så trött på Arlanda. Men under färden hem piggnade jag till av att sitta och titta ut på Stockholm som vaknade och blev ljusare. Men jag antar att jag somnar så fort jag försöker mig på att blunda.

Jag skulle egentligen inte ha kommit hem så här sent. Planet skulle ha lyft 21.25 från Split och landat 00.15 på Arlanda. Men nu blev det inte riktigt så. Utan planet lyfte istället 00.10 och landade 02.45. Varför? Tydligen någon flygstrejk i Grekland som sabbade hela flygschemat. Så det fick bli några extra timmar inne på Splits flygplats som spenderades med... ja... jag vet inte riktigt.

Sovdags, Godnatt!

Kroatien



Nu åker jag till Kroatien i en vecka. Klockan 17.30 lyfter planet från Arlanda för att ta oss mot Makarska i Kroatien. Tyvärr känner jag mig lite rädd för hur vädret kommer att bli eftersom det rent ut sagt ser förjävligt ut på alla väderprognoser... Så vi får se hur mycket sol och bad det blir. Men jag håller verkligen tummarna för att det inte stämmer och att det blir en del sol i alla fall. Jag känner att jag verkligen behöver det. Har sett fram emot den här veckan och vill verkligen att den ska bli bra. Om det regnar och är skit kommer jag bara bli deprimerad och det har jag verkligen ingen lust med. Men jag lovar att jag ska försöka göra resan så bra som möjligt vilket väder det än blir.

Ha det bra så hörs vi igen den 28 juni :)

Bilder från Göteborg


Har ni sett bilden förut kanske?


Jag orkade inte släpa med kameran in på Liseberg så det fick bli en bild utifrån och en med...


...mobilen på Balder.


En så kallad "orm" Kan ses på Universeum.


Minigolf hann vi med. Jag vann!

Götet

Äntligen kan jag säga att jag har varit i Göteborg. Det var två intensiva, men otroligt roliga dagar. Man kan säga att vi har gjort aktiviteter för alla åldrar. Från att springa runt på Liseberg som överlyckliga barn (eller jag i alla fall), till att kolla på en massa djur inne på Universeum  och nästan åkta sightseeing båten Paddan. Men det blåste för mycket igår så den gick inte, men vi såg den :P

En sak jag kan rekommendera att göra när ni åker till Göteborg är att köpa Göteborgspasset. Det kostade 340kr men då ingick det en massa. Som t.ex. gratis inträde till Liseberg, Universeum och en massa andra ställen. Sightseeing buss och båt gratis. En massa rabatter i olika affärer. Samt gratis kollektivtrafik, vilket var ett måste för oss som bodde ca 20 minuter från centrum. Så vi tjänade på att köpa det kortet.
Undra om Stockholm ens har ett sånt kort… Det är ju så sälla jag turistar i min egen stad att jag inte har någon aning. Borde nästan testa det någon gång, man lär ju upptäcka en massa saker man inte ens visste fanns. Eller bara hade glömt bort.

Nu blir det inte mycket ro här hemma, redan imorgon eftermiddag ska jag ut till Arlanda för att ta flyget till Kroatien för en veckas sol och bad :D Klagar inte direkt, men först ska det väl bli en liten midsommarmiddag.
Lägger in lite bilder från Göteborg i ett senare inlägg.

Snabbinlägg från Göteborg

Har precis ätit frukost och vi ska snart ta oss vidare ut på stan. Det var tänkt att vi skulle ha kommit iväg tidigare men det har regnat nu på morgonen så vi har inte riktigt orkat. Men nu ser det ut som om vädret håller på att bli bättre.

Igår var en bra och kul dag! Min barndoms dröm gick äntligen i uppfyllelse. Äntligen fick jag springa omkring på Liseberg och ha kul :D Vi var där från 14.30 tills de stängde vid 22.00. Vädret var perfekt för en dag på ett nöjesfält och det var inte alls så mycket folk som det kan vara. 20 minuters kö var det värsta vi fick vänta för att åka de stora attraktionerna. Men när vi var på väg hem så blev jag som en zombie. Det kändes att jag bara hade sovit 3,5h natten innan, gått upp vid 5 tiden på morgonen och sen varit aktiv resten av dagen. Ändå så lyckades jag hålla mig vaken till klockan ett på natten.

Nej nu ska vi iväg! Idag blir det till att turista i Göteborg!

LOST!

Se det här som mitt sista inlägg om LOST på ett bra tag. För ikväll blir både jag och ni bli glada.

Jag blir glad över:
  • Det är LOST på tv!
  • Det är dubbelavsnitt!
  • Det är säsongsavslutning vilket betyder de mest spännande avsnitten på hela säsongen!
Ni blir glada över:
  • Det är säsongsavslutning vilket betyder att ni från och med imorgon kommer slippa Tomas tjat om den där jävla LOST serien hela tiden!
En så kallad Win-Win Situation.

Till Göteborg!

Imorgon bär det av till Göteborg! Jag och Tomas ska och hälsa på vår kompis Gustav från vår språkresa för två år sedan. Jag har aldrig varit i Göteborg, eller jo en gång men det var bara för att ta en båt över till Danmark. Så jag har aldrig sett själva kärnan av Göteborg. Eller för den delen varit på Liseberg. Men från och med imorgon är det slut på det. För imorgon så kommer det bli en heldag på Liseberg. Jag kan nog jämföras med en 5:åring just nu, sitter här helt överlycklig över att jag äntligen ska få gå på Liseberg :D

På torsdag kommer vi antagligen gå runt och leka turister i staden, tur att vi har en äkta göteborgare som kan guida oss hela dagen. på fredag åker vi hem igen. Men jag kommer ha med datorn och förhoppnigsvis så har Gustav Internet hemma hos sig så jag kan skicka en uppdatering.

Det känns nödvändigt att tillägga att jag måste gå upp klockan fem imorgon för att hinna med tåget som går klockan 07.07 från centralen. Så skicka mig en tanke i sömnen ;)

Sovdags

Det här med att gå och lägga sig i tid är aldrig en konst jag har bemästrat. Nu är ju inte klockan mer än 00.25 och det är ju ingenting, men jag funderar ändå på om jag kanske borde ta och sova nu. Imorgon ska jag ju upp så tidigt som 09.30! Visst är det hemskt. Men klockan 11.05 har jag en tid nere på vårdcentralen för att ta en påfyllnadsdos av TBE-vaccin (fästingar). Det var redan tre år sedan jag tog den förra dosen. Då hade jag inte ens börjat gymnasiet. Vad läskigt att jag blir nostalgisk till och med över en spruta...

Jag vill lära mig konsten av att bli trött och somna snabbt. Nyss satt jag och försökte lära mig Mad World av Gary Jules på piano. Det måste ju vara en av världens mest deppiga låtar så lite trött borde jag ha blivit av det. Men jag har bara klarat av introt än så länge så det kanske inte räcker.

Det blir nog trots allt ett försök till att somna nu ändå. Eller först måste jag ju borsta tänderna och använda tandtråd. Jag har aldrig varit en flitig användare av tandtråd men nu när jag var hos tandläkaren förra veckan bestämde jag mig för att börja. Det syntes nämligen början till hål mellan tänderna på ett ställe och då måste jag börja med tandtråd. Men det går, jag börjar bli snabbare på det nu. Lättast skulle det ju vara om man bara kunde plocka ut tänderna än att behöva köra in händerna i gapet och krångla. En dag kanske jag kan det, "When I'm sixty four" som Beatles sjöng. Fast nej, då blir jag hellre proffs på tandtråd.

Godnatt :)

Here comes the sun!



SVT säger det.
TV4 säger det.
SMHI säger det.
Imorgon sägs det att den så kallade solen, som tydligen finns där uppe någonstans faktiskt ska visa sig :)

Filmtajm: Skatemovie



En gång i tiden skejtade jag... Jag blev aldrig bra men det hindrade inte mig och min kompis John för att göra en skejtfilm för länge, länge sedan. Skulle gissa att jag kanske gick i 7:an när den här spelades in, vilket betyder år 2003/2004 kanske. Det var ett tag sen kan man i alla fall säga. Nu, 6 år senare är det äntligen världspremiär.

Röda mattan är framme, popcornen är poppade och journalisterna är på plats.
Varsågoda!

Frågor och kommentarer ni slipper ställa:

Varför har ni cykelhjälmar på huvudet?
- Du kanske inte vet om det... Men just då var det faktiskt det hetaste modet från Paris. Tyvärr han det aldrig riktigt komma till Sverige. Men vi fattade det.

Känner ni han Tony Hawk?
- Ja vi är tighta homies på facebook. Puffar varandra dagligen.

Vad heter låten?
- Cyclone - Dub Pistols

Hur lärde du dig åka skateboard?
- Jag spelade TV-spelet.

All makt åt Tengil!
- Ooooooookejjjjjj?!?!?!?

Var ni sponsrade, och i så fall, utav vilka?
- Mmmm... Kaffefilter AB gav oss hur mycket kaffefilter vi ville.

Vadå... Tyckte ni om kaffe?
- Nej.

Shit vilka tuffa skejtspots ni har hittat, var kan jag hitta dem?
- I Sveriges tuffaste förort... Orminge.

Vem var din skejtförebild?
- Rodney Mullen var grym!

Fan ni suger!!!
- Se upp så jag inte slänger PQ-formeln i skallen på dig!


Efter regnet kommer... mer regn

Jag börjar fundera på om solen existerar nu. Det har regnat konstant nu hela dagen. Visst, det är mysigt med regn ibland men inte nu när det har hållit på i flera dagar.

Jag och mamma åkte in till stan och djurgården förut för att fixa en hemlig sak till min lillebrors födelsedag nu på söndag. Då fick jag också träna lite på att köra i stan eftersom jag aldrig gör det annars. Men det var bara jobbigt och det var vattenpölar överallt. Så rädd att man ska stänka ner någon som går på trottoaren. Men vi lyckades fixa det som vi skulle och sen åkte vi och tränade.

Nu ska jag spendera resten av dagen med att räkna regndroppar eller nåt sånt... Någongång måste de ju faktiskt ta slut.

Rockbandet Creedence Clearwater Revival sjöng en gång i tiden "Have you ever seen the rain?"
...
...
...
Jaaaa jag har sett det här jävla regnet för länge nu! Då var den frågan besvarad!

Varför måste man vara morgonpigg?

Friskis och Svettis öppettider
Sommaren 2009

Måndag    09.00-22.00
Tisdag    07.00-22.00
Onsdag    09.00-22.00
Torsdag    07.00-22.00
Fredag    09.00-19.00
Lördag    09.00-14.00
Söndag    12.00-18.00

Jaha... Högre makter vill tydligen att jag ska lata mig istället... Vad gör man nu då?
Jag som ville träna... Det är ju inte väder för att gå ut och springa direkt...

Uppdatering: Nu åker jag till Stefan och dricker kaffe istället. Det är typ lika nyttigt som att träna...



Helkväll: Gitarr


Ikväll har SVT2 en temakväll om gitarrer. Eller om legendariska gitarrhjältar. Från klockan 19.45 och enda fram till klockan 01.10 visas olika program och musikvideor om, och med kända gitarrister. Det här gjorde mig helt lycklig, så ikväll får ingen förstöra min TV-tittar kväll. Som jag tidigare har nämn här i bloggen gillar jag gitarristen Tommy Emmanuel. Ikväll så har SVT2 valt att visa en hel entimmes konsert med honom. Det gör mig lite förvånad att man valde just han eftersom han inte är den mest kända av alla man skulle kunna välja. Men jag klagar såklart inte. 21.05 börjar den konserten. Se den!

Andra program under kvällen är t.ex. en dokumentär om gitarrens plats i rockhistorien, där ett flertal kända gitarrister medverkar. Ett reportage om den svenska gitarristen Yngwie Malmsteen på 5 minuter. Eller varför inte en luftgitarrsdokumentär från finland.

Min kväll är i alla fall fullbokad nu :)


En sista dag i skolan

Idag var jag och hämtade ut mina betyg i skolan, det var antagligen sista gången jag var i Nacka Gymnasium på ett väldigt bra tag. Eller jag kanske kommer tillbaka när jag ska göra högskoleprovet någon gång. Det var lite sorgligt men också skönt. Jag är jättenöjd med betygen. Vilket känns skönt, jag känner att jag har gjort mitt bästa under de här tre åren.
Efter att jag hade hämtat ut betygen gick jag till Aulan för att hjälpa Ensemble A under sommaravslutningen för ettorna och tvåorna. Det behövdes en till gitarr i låten Comfortably Numb av Pink Floyd, så då fick jag hjälpa till. Men det var riktigt kul och ett bra avslut innan jag lämnade skolan. Sista gången vi spelade den blev det riktigt bra.

Nu är jag hemma och ser precis hur himlen blir lite ljusare efter ett otroligt regnande den senaste timmen. Senare ska jag iväg och kolla på när bror min spelar samba musik med hans trumgäng, och ikväll blir det återigen NB3 nostalgi, den äkta den här gången :)



En magisk låt enligt mig


Jag fota

Idag visste jag inte vad jag skulle göra, så jag tog fram min nya kamera och fotade allt. Det blev bara en massa halvtråkiga bilder som passar perfekt in i det här blogginlägget.

Jag fota...


...klockan!


...rosenbuskarna!


...vår vägg!


...lunch!


...mamma som skulle ut och övningsåka!


...mig själv i solen.

Ett presentkort laddat med mycket bio

Jag tittade igenom min hög med studenpresenter nyss, har inte gjort det riktigt noga sen studenten. Den har blivit liggande på ett bord brevid soffan hela veckan. Hade nästan glömt bort vad jag hade fått. Bland alla gratulations kort och papper hittade jag SF-presentkortet jag hade fått av min morbror. Det roliga var att han inte hade skrivit någonstans hur mycket det var laddat med. Så det blev en lite positiv överraskning när jag går in på nätet och kollar upp saldot. Nu har jag råd med att gå på ungefär sisådär 10 biofilmer. Får hoppas det blir en riktigt regnig sommar då :O

Bio någon?

Vishet

När jag konfirmerade mig fick jag en liten bok om vishet. Tänkvärt om VISHET, heter den. Har nog aldrig tittat i den men idag dök den upp i bokhyllan och jag började läsa lite. Den består av små korta fraser som någon klok människa har sagt någon gång i tiden.

Så välkomna till ett djupt och tänkvärt blogginlägg om vishet. Det finns en massa bra och tänkvärda texter där i.

Jag bjuder på fem stycken.

Vänliga ord kan vara korta
och lätta att uttala, men
ekot av dem är evigt.

Jag är inte intresserad av det förflutna.
Jag är intresserad av framtiden,
för det är där jag förväntar mig
att tillbringa resten av mitt liv

Du kan inte hindra, att oro och bekymmer
flyger som fåglar över ditt huvud.
Men du kan hindra att de bygger bo i ditt hår

Jäkta inte, oroa dig inte!
Du är här bara på ett kort besök.
Så glöm inte att stanna
och lukta på blommorna!

Det finns inga genvägar någonstans
som det är värt att resa till.

Visdomständer, utrymningslarm och inga bilder.

MItt tandläkar besök idag blev mer händelserikt än jag hade väntat mig. Tror aldrig de ska säga något eftersom det inte brukar va något allvarligt eller för att jag är så van att komma dit på grund av att min mamma jobbar där. Men idag så började dem prata en massa om en av mina visdomständer som tydligen är på väg upp helt snett. Det är ganska vanligt tydligen men ändå, nu måste jag operera bort den senare i år för att den kommer störa min andra tänder annars. Bara jag hinner göra det i år för annars måste jag betala för det.

När jag var klar där så gick jag till gymmet där det också hände mycket speciella saker. När jag höll på att byta om till mina träningskläder gick utrymninglarmet... Det tjöt och sen var det någon inspelad röst som sa åt oss vad vi skulle göra. Så det var bara för alla att gå ut, eller vi ställde oss bland skorna för det va ingen som riktigt ville gå ut :P Efter en stund kom det fram att det var någon lite unge på skolan som ligger i samma byggnad som hade tryckt på brandknappen. Så vi fick gå in igen även om larmet fortfarande gick. Lätt hjärnskadad efter att ha hört den där signalen i ca en halvtimme slutade den äntligen.

Efter gymmet träffade jag John. Vi gjorde väl inget speciellt direkt. Bara tog det lugnt här hemma.

Nu tittar jag på fotbollen även om jag egentligen inte är intresserad. Men vi leder ju med  4 - 0 så det gör väl det lite roligare :) Funderar på om jag ska testa lägga in bilder från min nya kamera i datorn nu.

Det blev en bra dag tillslut trots det gråa vädret. Eller i alla fall en händelserik dag^^

Dag

Det regnar och det det är grått och trist utanför mitt fönster. Jag ska snart till tandläkaren för en undersökning. Tro det eller ej så kommer det säkert bli dagens höjdpunkt. Med dem otroligt sorgliga orden lämnar jag er med ett roligt klipp. För man ska ju trots allt försöka va positiv i alla lägen ^^



Jag är kille och vet inte hur det är att gå i klackar. Därför skrattar jag nog bara ännu mer.

I-landsproblem

Jag har väntat hela kvällen på Lost och så märker jag att jag har missat ett helt avsnitt av Lost när det börjar! Bara för att det var dubbelavsnitt förra veckan, och jag tog ju studenten då så jag kunde inte sitta framför teven... Därför kollade jag på det avsnittet som jag trodde jag hade missat i veckan, men jag hade ju missat två! Så nu sitter jag här och väntar desperat på att tre lost avsnitt ska ladda klart (det är nämligen dubbelavsnitt idag också). Det är ju inte mindre jobbigt att det 3:e avsnittet redan laddat klart undertiden det första bara ligger på 44%... Det hjälper ju inte mig direkt. Sen blir det bara till att sitta uppe och kolla klart på alla i natt :) Tur att man är ledig, eller arbetslös kanske det heter.

Back2School

Nu ska jag iväg till skolan och jag vet att alla är avundsjuka! Jag är inte ens ironisk, alla är avundsjuka på riktigt. Så lyllo mig antar jag!

Aktivera mig

Idag har jag upptäckt att jag måste börja aktivera mig på dagarna. Jag får inte bara sitta hemma och inte göra någonting. Jag mår inte bra av det. Så mitt nya mål är att se till att hitta på någonting varje dag. I alla fall något litet så jag känner att jag inte slösar bort min tid.

Men jag måste definiera vad en "icke aktiv dag" är så jag inte gör om det:
  • Vakna upp och spela TV-spel.
  • Äta frukost vid ett.
  • Slå på datorn för att på något konstigt sätt hamna inne på vårdguiden där jag sitter och läser om en massa sjukdomar.
  • Äta lunch som består av samma saker jag åt till frukost.
  • Spela mer TV-spel.
  • Gå in på datorn och skriva det här blogginlägget.
Som tur är så får dagen ett lyckligt slut. Det är dags för NB3 nostalgi kväll igen. Tur att jag får öva på min sociala förmåga också så jag inte glömmer bort den helt.

Trö(ööööööööööö)t

Egentligen borde jag sova nu, men det kommer ju inte gå för det är för tidigt och jag sitter och väntar på middagen (pizza :D). Men idag har jag varit på väg att somna överallt... I fotöljen, ute i solen, i duschen, i vallokalen och vid matbordet. Så i natt har jag faktisk planer på att sova, ganska länge ska jag sova också.

Nu skulle jag säga nåt mer men jag tror jag somnar på tangenbordet innan jag kommer på vad det är... esbkuuuk.nvvvvvvvvduuunjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Nej vänta... Pizza var det ju! Fast det nämnde jag ju förut... aja... :S

Historiens vingslag

Snart går jag iväg och skapar historia. Snart kommer min vuxenstatus skjuta i höjden.
Snart har jag röstat i EU-valet.

Sagan om ringen marathon :D

Ikväll ska två Sagan om ringen nördar vid namn Jenny och Tomas ha filmmarathon :) Det var först idag det slog mig att om man tittar på alla filmer i sträck utan paus blir det 9h och 20min film... Jag skulle gissa att det blir mer en tävling i vem som lyckas hålla sig vaken längst, än om vi orkar titta på alla eller ej. Det kan som sagt inte vara så nyttigt... men väldigt kul :D



Orkade inte leta upp en bättre bild. Men den här var avlång så det fick bli den. Tar inte upp så mycket plats då.
Ja ni fattar.

The Boss



Igår var mamma och jag och såg Bruce Springsteen and the E Street Band på stadion. Det var skitbra även om det totalt mördade min rygg att stå upp i upp emot fem timmar. Först stog vi där i ca 1h och 45 min innan han började spela och sen höll han på i nästan 3h. Regnigt och kallt var det också så om jag klarar mig genom de senaste dagarna utan att bli förkyld vore lite av en bragd. Men det var väldigt bra i alla fall även om han spelande mycket låtar som jag aldrig hade hört förut, men jag är inte det största fanet. Men nu har jag sett The Boss och det är något man borde göra minst en gång under livet.

Student!

I tisdags tog jag studenten och fyfan vad jag är bra! Och fyfan vad kul det va! Det hände så mycket den dagen att det har behövts ett par dagar för att samla sig till ett blogginlägg.

Vet fortfarande knappt vad jag ska skriva... Dagarna efter nu tror jag att jag har känt alla känslor i världen samtidigt och kanske är det just därför jag vaknar så tidigt på morgonen och inte kan sova.

Bäst under dagen var i alla fall... Nej allt var nog bäst, förutom slutskivan som jag önskade jag hade genomfört på ett bättre sätt... Där lärde jag mig läxan om att spåra lagom, något som jag lovar att jag ska göra resten av mitt liv. Men champangefrukosten, träffas i skolan, utspringet, åka flak, min mottagning var helt suveräna! Skulle gärna göra om hela dagen, för kul var det.

Studenten!



HUR KOMMER DEN HÄR DAGEN BLI?
INGEN SOM VET
JÄVLIGT BRA HOPPAS JAG

1 dag...



Nu kan alla var lite lugnare för jag har nämligen gjort allt för att få det bästa vädret som möjligt imorgon! När jag kom hem och gick in på toaletten såg jag en ganska så stor köttätande mördarspindel. Hjälp! tänkte jag och gjorde mig redo för att lönmörda den jäveln. Men då slår vidskepligheten till... Att mörda en spindel dagen innan min egen student vore ju inte så smart, med tanke på att vädret redan ser lite dystert ut. Så in i köket sprang jag för att hitta något jag kunde fånga henne med. Ett glas och en skärbräda gjorde susen. Jag har nu sett till att hon kan fortsätta leva ute i det fria. Och det går inte att skylla på mig längre om vädret blir sämre än förväntat. Då är det någon annan som inte kunde hålla tillbaka mördarlusten!

RSS 2.0