Man kanske skulle blogga lite?

Men jag vet inte om vad... Jo jag såg en uggla i natt!

HOoohooOOooo

80 - 23 = 57

Jag läste precis att om man blir 80 år så har man sovit 23 utav dem. Det var ju inte lite deprimerande tyckte jag. Dör man vi den åldern har man alltså bara levt 57 vakna år, och det är ju det som räknas. Därför sitter jag uppe nu och vägrar gå och lägga mig. Eller egentligen ska jag vända på dygnet eftersom jag ska börja nattarbeta imorgon. Men jag orkar inte förklara varför, egentligen är det inte riktigt någon som har koll. Men jag tror jag ska sova nu, inte för att jag är trött, börjar faktiskt piggna till istället. Ljust är det ute också så det lär nog bli ganska slappt att nattjobba den här tiden.

Men lite trött är jag nog, jag var faktiskt tvungen att slå in 80 - 23 = 57 i miniräknaren för att jag trodde jag tänkte fel. Men jag tänkte rätt. Jag är bäst. Matte E FTW!

Godnatt!

Man ser det från månen


Fasten Your Seatbelt


The End

 

Ja vad ska jag säga. Nu har jag sett det absolut sista avsnittet av LOST. Jag kan bara konstatera att nu är det över, slut, the end.

 

Nu får jag se om jag hittar några nya serier att glo på. Nya True Blood kommer om några veckor, "V" håller jag på att följa lite slappt. Men jag måste säga att jag inte känner ett jättestor sug efter att följa en massa just nu. Jag menar, LOST har jag ju följt i mer än 1/4 av mitt liv. Det känns ju lite tröttsamt att veta om jag börjar titta på en serie nu får jag kanske veta slutet ca 2016.


Ett mirakel

Nu har jag bara ett avsnitt kvar av Lost att se innan jag har sett det absolut sista avsnittet. Om en vecka släpps det och då sitter jag här och vet slutet och är en fri människa. Det är nästan sjukt.

Sjuuuuuukt.

Bästa träningsmusiken......vilket också videon tydligt visar :)

Tomas goes no snål no more

 

Jag har bestämt mig för att köpa antingen en ny kamera eller ljudkort och mic till datorn. Det sistnämnda har jag tänk på i flera år men aldrig blivit av. En ny och finare kamera har jag bara blivit sugen på :P

 

Men den närmaste tiden kommer jag att tjäna en del extra pengar på grund av nya arbetsuppgifter och nya arbetstider, så jag kanske rent av köper båda. En Turkiet (eller någon liknande) resa är eventuellt på gång också.

 

höhö :)


2010-05-15 02.10


Oh you, laddergoat... You're so random


The year was 1930


Lord of the Ormingering

Idag vaknade jag upp och var tjock, kanske på grund av att jag smällde i mig en chipspåse innan läggdags igår.

På jobbet såg jag därför till att springa och slå nytt personligt rekord på O.ringen. Strax under två timmar. Najs.

Vilket också ledde till att jag kunde gå hem rekordtidigt. Ompalompa najs!

6 grader FTW


Nu är jag trött på bajsväder. Jag som har sagt att jag ska ta första doppet i Trollan innan maj är slut.

Rock n' Roll

Stefan i Konungens tjänst


Eller jag är ungefär 90% säker på att det är Stefan som skriker ut ordern på bilden.


Calle i Konungens tjänst


Mr. Svante


Vi ska sluta när planeterna stannat


Montage


"Eyyyeewww"?


Källa


Valborg


En helg på landet


RSS 2.0