Möja

 

Midsommarafton och Schlyter 20 år


139 40


Ledig

 

Nu har jag kört min sista natt och tre veckor semester väntar. Varje natt slogs jag av massa saker som jag ville fota, saker som bara går att fota när klockan är fyra på morgonen. Kameran fick därför göra mig sällskap i natt. Kents nya platta gick också på högvarv i den gröna bilen.


man with friend

 

Igår blev den sista i familjen myndig. Han blev även blå och träffade en lila vän bland gröna växter.

 

fett random lixom


jag garvar

 

Min humor e på topp ikväll


Havrefras


Ohlalalalaaaa


!


Från ingenstans så kommer det plötsligt ett helt nytt album. Det gick fort. Men kul! Jag som hämtade ut biljetter till deras konsert på Långholmen i sommar i helgen.

Objektivdjungeln


Var inne i stan idag och tänkte bli lite klokare inför köp an ny kamera/objektiv. Det enda som klarnade var att jag ska köpa mig ett nytt objektiv. Synd att det finns hundramiljonerskvadriljoner saker att tänka på. Gör nog ett nytt försök imorgon. Nu ska jag hem till Ludde och titta på fotbolls VM som tydligen startar idag.

Hej!

Paula sa nåt om att jag inte skulle sluta blogga. Jag svarade något i stil med att det ska jag inte, jag har bara ingen lust just nu. Så ni trogna ca 10(000) läsare om dagen får helt enkelt hålla ut och vänta på bättre tider här på bloggen. Ät en kaka undertiden och var glad. Jag droppar väl ett inlägg sådär ibland. Ibland oftare. Ibland JÄTTEOFTA.

:)

RSS 2.0