nolla

borde kanske nämna att jag är i linköping nu, på denna uppdaterade blogg. jag gillar mina 20 kvadrat och det har varit en bra första dag. nu ska jag ta igen mig lite med en kopp te. sen ska nollan sova.

20 år och världspremiär

 

Världspremiär för låten (en cover visserligen) och videon som Ludde och jag har knåpat på dom senaste dagarna. Videon är inspelad med en webkamera, därav kvaliten :) Men lyssna på låten goddamnit! Ludde är nöjd! Jag är nöjd! Jag är också 20 år. Jag fick en tvättkorg i present.

 

Nu ska jag till Ikea. Hej då sthlm på lördag. baahhh


creepy


Rimbo är en plats på landet


linköpingsbarnet

Långholmen, Stockholm - ett segertåg.
Foto: Paula


Bilden är från Lars Winnerbäcks konsert igår. Den kommer jag minnas länge.


elva

Kolla klockslaget jag publicerade förra inlägget på, hur stor är egentligen sannolikheten? Jag undrar vad mr/mrs elva vill mig.

huh

breakfast

Jag är på gotland. Jag flög hit. Det är lyx.

Aldrig en lyckad förstaserve

 

Jag vet vad ni tänker... Vad fan håller han på med... Tre inlägg på tre dagar (!!!) Nu får han sluta upp innan han hamnar i bloggkoma. Jag vet inte mitt eget bästa antagligen.

 

Jag, Magnus och Tomas har spelat en del tennis i sommar. Vi är ganska jämnbra (läs: jämndåliga), den som har serven förlorar... Så man kan väl säga att vi spelar ett slags tvärtomtennis. Nu vet jag inte om mina läsare kan så mycket om tennis. Men kort kan det beskrivas med att vi förlorar när vi borde vinna. Men det är bra kul.


Supp


warp


Ett redan klassiskt inlägg


Fick brev från kungen idag i brevlådan. I ett guldkuvert kom det, förseglat med magi så inga oönskade ögon skulle kunna läsa dess innehåll. Trollformeln för att bryta föreglingen skickade han med ett sms. Inuti låg det ett bibeltunt papper där det med röda bosktäver stod:

varöfr hAr du slttat bloga? Skriv nät...

Så nu sitter jag här och bloggar igen, på uppmaning från självaste kung Carl-Gustav himself.

Nej men det är inte bara kungen som har klagat över att jag borde skriva nåt, bara om det så är ett litet inlägg eller en bild. Så nu gör jag det. Vad har jag för mig då.. Jo den sensta kvarten har jag suttit och pratat genom ett munspel. Man låter som värsta roboten. Skitcoolt! Typ lika coolt som att jag om en månad har flytatt hemifrån, till en annan stad och måste steka min blodpudding själv. Fränt! (skulle kanske vara ordet att använda om man inte är född på 90-talet) Själv kör jag på med skitcoolt!

Det här va ju faktiskt kul. Randombloggning.

I'll be back!

RSS 2.0