Ursäka mig

Förlåt att min humor ligger på den låga nivån som den gör. Men oj vad jag skrattade imorse när jag hittade den här bilden :P Ni får väl sluta läsa min blogg efter det här, jag bryr mig inte, för bilden är bäst! :P Hahahaha :DBildkälla

För den som mot alla odds vill ha mer av galna kattbilder med konstig text, tryck här!

Nu ska jag springa iväg och fixa mer inför skivan ikväll!!! :D

Den här rubriken passar inte till texten

Något är seriöst fel. Som vanligt när jag kommer hem brukar jag rosta två mackor och dricka att glas juice/mjölk. Det gjorde jag även idag. När det är klart brukar det, inte allt för sällan hända att jag fastnar vid gitarren X antal minuter. Det gjorde jag också idag. Sen brukar den där känslan av att jag borde plugga komma krypande. Det gjorde den även idag. Det är bara ett problem, jag kan inte komma på något jag måste plugga till!

Hur beter man sig då? Jag har glömt bort. Det är ganska sorgligt men sant. Idag när det är exakt på dagen fem veckor kvar tills studenten. Antagligen är det bara lugnet före stormen innan slutspurten i skolan drar igång.

Men fortfarande... Frihet känns skrämmande :P

//Hälsningar en pluggskadad hjärna.

Pyroman

Det är inte varje dag som man får sätta eld på kläder, men idag så fick jag faktiskt det :P Lite i alla fall ^^ På onsdag är det som sagt skivdags för kära NB3. Då kommer telefonerna gå varma inne hos larmcentralen för DET BRINNER PÅ HEMMET den dagen. Jag som ska komma utklädd till bränd gubbe hade idag lite kul efter skolan med att riva sönder en gammal skjorta, för att sedan elda lite här och var på den för att få den där äkta brand känslan :P

Även om jag känner mig ganska klar med hur jag ska se ut är det inte lätt att se gammal ut. Skulle behöva en rynkkräm. Varför gör de aldrig reklam för det på TV för...
Det lutar mer och mer mot att jag kommer spraya mitt hår vitt/grått. Kände mig inte så sugen på det igår, men va fan... Nu är det ju den viktigaste skivan av alla så nu får jag göra mig till lite extra. Jag får helt enkel orka tvätta bort det hur trött jag än kommer va.

SENIL? DEMENT? ARTROS? PARKINSON? FOTSVAMP? LIGGSÅR? HEMTJÄNST? RYNKOR? BRÄNNSKADAD? NAGELTRÅNG? SENDRAG? TÄPPT I NÄSAN? VILSEN? HJÄLTE? MENTALSJUK? WATERBOY? PYROMAN? PARTYSUGEN?

Vad ville jag säga med det där egentligen... Hmmm... Jaja, snart brinner det på hemmet i alla fall ;)

Top secret sol plats!

Hoppar man ut genom fönstret i mitt rum kommer man ute på ett litet tak. Idag kom jag på att det måste vara det bästa stället att sola på just nu. Taket som är svart gör att det bli perfekt varmt så här års. Ligger man ner så är man nästan helt gömd också. Lite jobbig bara att man måste klättra lite för att komma in genom fönstret igen. Men det är det värt :PFixar dag

Jag har fixat en massa idag.

Jag har:
 • Testat lite kläder till min klass skiva på onsdag
 • Tankat bilen åt pappa
 • Åkt till Sickla och lämnat tillbaka ett par skor
 • Åkt till Forum och växlat tillbaka pengar som blev över från Arosa resan
 • Åkt till Bygg-Ole och köpt skruvar och expanders
 • Tvättat cykeln
 • Satt upp en gitarrhängare på väggen i mitt rum :)Får tacka Josse för den idén :)
Nu är min vägg inte lika tom och ensam längre!

Vårstädning kanske?

Det är lite läskigt att öppna vår föråds bod. Man vet inte om det ska dimpa ner en surfingbräda i huvudet så fort man fått upp dörren. Jag har tvätta min cykel idag (den vita), om den någonsin kommer få plats i boden igen får pappa fixa. Han brukar vara bra på det där. Och det är ju mest hans fel att boden ser ut som den gör.

Innehåll:
70 %
Windsurfing prylar (pappas)
10 % Svarvbänk (pappas)
10 % Cyklar (pappas, jims och min)
5 % Skräp (pappas)
5 % Övrigt (mest pappas)


En gång i tiden kunde jag få in min gammla moppe där... Hur det gick till borde vara en fråga för de stora filosoferna.

Nattuggla

Nu är jag här och nattbloggar igen. Den här gången beror det inte på att jag har vait på någon skiva och får för mig att sätta på datorn när jag kommer hem. Nej, jag har varit hos Ludde som har haft en chillfest under kvällen och natten. Den gick mest ut på att sjunga singstar :P Jag måste säga att jag i alla fall ägde Dido's White Flag :P

Nu när jag kom hem kände jag mig inte så trött efter en promenad från bussen på ca 15-20 minuter. Bara för min pappa bor lite off och bussarna hit inte går hit när man vill ^^ Jag blev i alla fall sugen på att blogga lite och se till att jag fick skriva mitt 100 inlägg :) Kände även ett otroligt musik sug så nu tänkte jag söva min själv med hjälp av lite bra låtar :)

Godnatt!

100

100 inlägg! Jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv :) I mitt första inlägg minns jag att jag skrev att jag borde klara av minst ett inlägg per dag. Det är något jag har klarat av gott och väl! Så nu är det för sent för att sluta blogga, jag är nere i träsket och det är bara att fortsätta. Helt ärligt så tycker jag faktiskt om det. Det är skönt att få skriva mer eller mindre viktiga, knäppa, intressanta, roliga, tänkvärda och helt meningslösa inlägg :) Sen kanske jag inte har det största besöks statistiken men att några läser min blogg är mer än tillräckligt :)

Så nu är det bara att skriva grattis och önska mig lycka till i fortsättningen :P

"Do we really want to change America into Sweden"

Idag tipsade vår lärare Jesper om ett inslag som hade visats på det amerikanska, satiriska nyhetsprogrammet The Daily Show. Det handlar om hur USA:s är rädda för att förvandlas till ett socialist land :P Därför åker de just till "socialist-sverige" för att undersöka hur det är att leva här :P

Väldigt kul och måste ses! Hahaha :PLite lyssnat

Två roliga saker jag hörde i kollektivtrafiken idag som var lite kul tyckte jag :P Lät ungefär så här:

Tunnelbanan. Två tjejer, ca 20 år.

Tjej 1 - Vem är det som har gjort den där popcorn låten?
Tjej 2 - Är det inte han Crazy Frog...

hehehe :P

Buss 446, busschauförern pratar till oss i micken om den trasiga stoppskylten.

Kära resenärer, som ni kanske ser lyser stoppskyllten hela tiden.
Kan ni trycka på stoppknappen i tid innan stationerna så ser jag det här framme på instrumentbrädan och kan stanna.
Så slipper ni åka förbi och bli arga.

Det lät mycket roligare när han sa det än vad det blev här :P

Värme

Idag gick jag i bara T-shirt och jeans till skolan, det var skönt :) Efter skolan åkte jag in till stan för att sköpa lite saker, bland annat lite gitarr prylar. Jag var inte direkt ensam med att åka in till stan heller, det var folk överallt. Fler verkar ju ha upptäckt att det har varit väldigt skönt väder idag :P Några som däremot inte verkar ha upptäckt det är busschauförerna. 2 av 3 bussfärder idag var så varma att jag höll på att få värmeslag där inne. Måste helt ha missat att stänga av värmen och byta till kyla i fläktarna istället. Det blev inte bättre av att jag blev lurad att ta 71:an till slussen, den tog ju alla omvägar som går att hitta på vägen dit :P

Sverige är ganska kul på det sättet att på vintrarna vill man inget hellre än att få komma in i en buss och värma sig. På sommrarna vill man inget hellre än att komma ut från varma, äckliga bussar. Kan inte va så många länder där man faktiskt har ett sådant växlande klimat :)

Det är fredag idag!

Hej alla bumbibjörnar!

Idag är det sol och varmt! Ta vara på det nu! Jag känner på mig att jag kommer få sitta inne i ett klassrum idag tills klockan fyra och lyssna på projektredovisningar. Så snälla själar får gärna spara lite sol till mig :)

Skivan igår va kul. Mer orkar jag faktiskt inte skriva. Jag är inte på recensions humör just nu :) Jag är på frukost humör :DDet här inlägget ville ha en bild. Det fick bli en larv ;)

Läs med ena ögat

Heeeej!

Idag har varit en bra dag även om den har präglats av lite stress här och var. Det är inte stressigt att strunta i värckarklockan och få sova till 10.30 idag :) Det är bara skönt, och det får man göra ibland när man börjar väldigt sent. Stressen började när jag fick stressa lite för att hinna till bussen. Under ensemble lektionen idag som var väldigt rolig så förekom det även där stress. Att ha två lektioner på sig att förbereda så många låtar som möjligt innan mösspåtagningen nästa torsdag är minst sagt lite tajt... Men det kommer gå och det kommer bli skitbra! :D

Nu har jag kommit hem och nu måste jag äta innan jag ska ivåg på min kompis Magnus skiva ikväll. Jag ska möta Tomas i Orminge vid 21.30. Tema: Vad du ville/vill bli när du bli stor. Eftersom jag är världens tråkigaste människa så har jag aldrig drömt om att bli något coolt. Eller jo kanske rockstjärna men jag har redan varit på en skiva med rocktema så det är tråkigt. Lösningen blev i alla fall att svänga förbi pappas jobb på vägen hem och hämta upp så många saker som förknippar en med tandläkare som möjligt. Min mamma sa att jag tydligen vill bli tandtekniker som min pappa när jag var lite. Så det få bli bra. Frågan är bara om någon i över huvud taget kommer våga titta mig i ögonen ikväll. Alla kommer bara springa skrikande från mig och be att jag inte ska dra ut deras tänder. Typ. Men det blir bra.

Sen har min mobil varit helt urladdad hela dagen på grund av att jag inte hittat laddaren. Men nu har jag hämtat den extra jag har hos mamma och självklart har folk valt just denna dag att skicka sms till mig. Men jag har svarat nu och allt är löst! Så det är bra.

Öööööö. Hela det här inlägget kändes ju lite halvstressat skrivet för nu ska jag äta mat! Känns bra att jag lyckades klämma in positiva saker som "det blir bra" hela tiden :) Så det är ju bra!

Pasta

Jag kokade makaroner till lunch. Jag kokade för mycket makaroner.
Ketchupen var slut. Panbiffarna tog slut. Jag fick sitta och äta en massa makaroner. Utan ketchup.
Jag orkade inte äta upp allt. Jag fick slänga lite.
Förlåt barnen i Afrika. Jag orkade inte äta upp allt.
Förlåt.

Min gitarr och jag :)"We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year"

Sommar!Så det blev en kortvarig design, nu är den i alla fall inte dyster längre! Nu är den sommrig och fin! hahaha :P Det passar ju ganska bra nu när det ser ut att bli en kanon helg vädermässigt! :D Mjukglass!!!

OBS! Svagt batteri

VAR ÄR MOBILLADDAREN?
Jim åker till Åre med mobilladdare.
Jim kommer hem från Åre, men var är mobilladdaren.

Den ligger nog här någonstans i en väska, men var? Jim har ingen aning som vanligt... Jag minns den tiden då vi hade för många laddare, vart har alla tagit vägen?Säg till om ni hittar den snälla!D-huset <3

Det här är en kärleksförklaring till D-huset. Det är som ett sånt där litet paradis man kommer till efter att man har lyckas ta sig genom skolans läskigaste korridor. Hittar man bara in i Nacka Gymnasium och sedan lyckas undvika alla byggare i byggkorridoren kommer man fram till D-huset :P

Idag var det så skönt när jag kom hit, det var bara våran klass här och vi hade alla datorer för oss själva. Det var bara att välja plats. Då är det nästan helt okej att jag och Andina sitter och skriver ett tråkigt porträtt om Benazir Bhutto. Det är nästan helt okej att jag inte har käkat någon lunch än och jag börjar bli hungrig.

Däremot är det inte okej att jag kan behöva sitta kvar här tills klockan 17.00 idag... Inte ens D-huset kan göra det bättre.

Nu kanske man ska ta och skriva vidare, eller gå och köpa en macka...

Design

Jag känner mig så grym på att få mina ideér på bloggdesign från mitt huvudet och in i dator. Tanken var, att det är vår och sommar snart, då måste jag ju ha en mer positiv och gladare bloggdesign än jag hade innan. Den skulle inte vara svart, vit och grå längre.

*Tomas tänker och börjar leka i photoshop*

Jaha det blev något som liknar en molnig natthimmel... Det var ju sommrigt och glatt :P
Undra vad det säger om mig egentligen, jag måste ju vara en otroligt deppig person^^

Nej nu ska jag gå och skära mig lite i handlederna. Ses sen!


Ne usch vad hemskt :P Jag lovar, att nästa gång jag designar bloggen ska det se ut som om det vore taget ur en serietidning :D


Bara för att jag ska minnas:Tjuv och polisLudde och jag innan NU3:s skiva med crime tema i fredags.
Haha bilden är så kul :P Noterbart är att Luddes tröja är för 6 - 8 åringar ^^

Korvhjärnor...

Mattanternas högkvarter, Nacka Gymnasium kl 21.34.

Mattantschefen:
Så mina kära tanter, snart är det måndag igen och då kommer NB3 att vara i matsalen och käka, då måste vi bjuda på något extra!

Mattant Alfa: Ja det är ju den bästa dagen i veckan! Jag kollar upp vad vi har bjudit på de senaste måndagarna så vi inte bjuder dem på samma mat igen!

Mattant Alfa tar upp en lista över serverde maträtter.

Mattant Alfa:
Få se nu. Vi har bjudit på korv stroganoff med ris, kryddkorv stroganoff med ris, Korv med ris, Korv med torrare ris, ris med korv, Korv i skivor med ris, korv i sky med ris...

Mattant Beta: Glöm inte den gången vi serverade korv stroganoff utan stroganof och ris! Där tyckte jag vi lyckades lite extra!

Mattant Alfa: Ja just det, den gången var verkligen något extra :D

Mattantschefen: Men kom igen nu så kommer vi på en bra maträtt att servera nästa måndag!

Mattant Beta: Vad sägs om Pannkakor!

Mattant Alfa: Ja! Eller varför inte Pytt i panna!

Mattantschefen: Det är bra förslag men jag tror jag har ett ännu bättre! Korv Stroganoff som serveras med ris!!!

Mattant Alfa och Beta: JAAAA!!! :D Då kommer de verkligen bli glada, det har vi ju aldrig serverat förut! :D

En sanning från Nacka Gymnasiums allra hemligaste kretsar. Välkomna till vår vardag. Välkomna till en måndag i matsalen.

Söndag

Innan klockan hade hunnit slagit 16.00 idag hade jag och mamma hunnit till sickla och köpt kläder till student och mösspåtagning, samt att jag hade hunnit jobba undan veckans matteläxa. Det är faktiskt effektivt enligt mig :P

Det känns vädligt skönt att ha det där med studentkläder avklarat :) Jag kan nog märka denna dag i historien som den första dagen då jag hade på mig en riktig slips :O Det är lite smått otroligt faktiskt :P

Jag kanske skulle ta och öva på slipsknutar nu :P Det är ju tydligen en konst det, och jag har ju inget bättre för mig^^

Social vid datorn

"Run, run run! They are coming after me! Run, run run!"

Nej ni kan vara lugna, jag är inte jagad ev ett gäng galna zombies. Däremot är min lillebror Jim det, i alla fall i datorvärlden. Jag börjar bli lite rädd att han har börjat sjunka för långt ner i datorspelsträsket. Det är i alla fall vardags mat att höra helt random meningar och skrik komma ut från hans rum. Till och med när klockan är så här mycket. Jag skulle nog kunna fylla en bok med allt som hörs från hans rum. Man kan ju se det positivt och säga att han är ju social med sina spel kompisar i alla fall :P

Jag brukar skrika tillbaka ibland på skoj, då tittar han bara på mig som om jag vore dum i huvudet.Jim: "Get away, are you kidding me, what the fuck hehehe"

Slappdag

Idag var en dag som såg ut att bli en aktiv dag, men slutade i något helt annat. Vid 12 tiden bestämde jag och Tomas att vi skulle cykla ända till Gustavsberg för att köpa nya bromsklossar till min cykel :P Vi han knappt komma upp på våra cyklar innan vi bestämde oss för att det var för kallt och blåsigt för att det skulle va skönt att cykla. Jag som också har träningsvärk i hela kroppen och är lite seg efter gårdagen tyckte det var helt okej om vi bara cyklade hem till Tomas istället :P Det gjorde vi, och där slappade vi bara, tittade på filmen Valkyrie och käkade varma mackor :P

Nu är jag hemma och tänkte spendera resten av kvällen framför teven. Först blir det AFV, sen såg jag att Sweeney Todd börjar klockan 21.00 på Canal plus och den har jaf inte sett än. Det känns som ett perfekt sätt att fortsätta slappa på :)

Vädergud?

Det haglar...

Would you freak out if I said i liked you?

Jag har en massa låtar i skallen just nu, kände bara att jag var tvunget att säga det :P Det är tur att spotify fungerar på natten också, så jag kan få lyssna ur låtarna ur min hjärna innan jag somnar ^^

Kom precis hem från NU3:s skiva. Det var kul även om jag och Ludde totalt misslyckades med vår hemfärd :P Vi fick vänta på tunnelbanan i 25 minuter för att åka en sträcka på som vi kunde gått, på under fem minuter ^^ Det betydde att vi missade våra bussar och fick vänta en halvtimme extra. Men då han vi gå till donken och köpa cheesburgare och pommes :P

Imorgon eller rättare sagt idag måste jag iväg och kolla på student kläder. Men nu ska jag sova :)


Uppdatering: Stundentkläder får bli på söndag istället.

Titta! Jag fann en funktion för "jagvillstrykaövertextenknappen" :D

Crimetime

Jag känner att jag är bra på att planera mina skivbesök i tid. (ironi) Till förra skivan jag var på sprang jag omkring samma dag för att komma på något att ha på mig. Även fast jag hade känt till den skivan ett bra tag innan.

Idag impulsköpte jag en biljett till NU3:s skiva ikväll :P Jag var jättesugen att gå på en skiva och eftersom typ halva min klass skulle dit hängde jag på :) Nu har jag bara varit tvunget att komma på något att ha på mig som passar till temat Crime under eftermiddagen. Det håller jag fortfarande på att göra. Men jag kör nog på en klassisk inbrottstjuv look. Nu ska jag fortsätta att fixa outfiten. Jag kanske ska börja med "dagens outfit" här på bloggen! Haha nej inte en chans, kommer aldrig hända. När grisar flyger eller när jag klarar av att gå ner i spagat typ!

Bildkälla

Kulturkrock = Succé

Godmorgon! Jag är uppe och är pigg och glad för att det är fredag^^ Lykades också komma i säng hyffsad tid igår. Jag och mamma har suttit och löst korsord vid frukosten :P Jag kan väl säga att jag inte är den bästa på det, men jag kan ju hjälpa henne när det kommer lite natur/nörd frågor ibland^^

Jag upptäckte en rolig sak precis! Veckans tv-bilaga hade kommit med DN idag och på framsidan är det Filip och Fredrik. Äntligen börjar deras nya talkshow från New York :D Det som är ännu roligare är att de första gästerna är Jonas Gardell och Marilyn Manson!!! :O Fattarni vilken krock det kommer att bli :P Svensk, sprallig ståup komiker mot en amerikansk hårdrockare. Jag tycker om både Gardell och Manson på sina olika sätt, och det är ganska coolt att de har fått dit Manson till programmet. Kan det bli annat än en succé?Söndagsparty med Filip och Fredrik
Söndag Kanal 5 21.00

Ett tidsfördriv att dö för

Saker man kan göra när man borde plugga:
 1. Att hela tiden säga: "Om 5 minuter, då börjar jag plugga"
 2. Läsa sin egen blogg och upptäcka en massa stavfel.
 3. Sitta och sjunga med i "The Only Living Boy In New York" av Simon & Garfunkel.
 4. Önska att den akustiska gitarren inte låg hos pappa.
 5. Läsa alla bloggar jag följer för att sedan en minut senare gå in på dem igen om hoppas på att någon har laggt upp ett nytt inlägg.
 6. Installera senaste versionen av MSN messenger nu när jag äntligen sitter vid windows datorn.
 7. Läsa om Scientologi på Wikipedia.
 8. Skratta åt vilka idioter det är som tror på något en science fiction författare hittade på under 1950-talet.
 9. Inse att nu har jag gjort nio stycken punkter på denna lista.
 10. Göra en tionde punkt.
 11. Undra varför halva min lärares mobilnummer står nerkladdat på ett papper med betygskriterier.
 12. Fastna i en tanke.
 13. Inse att det borde vara bra att avsluta denna lista nu.
 14. Avsluta listan.
 15. Säga godnatt.

Jenny Gustafsson for president!

Nu ska ni rösta!

Det är nämligen så att Jenny har blivit utsedd till en av de tre finalisterna i en tävling om ett stipendium på 50.000 kr. Så nu är det så att ni måste rösta! Det är lika viktigt som om ni skulle rösta på en president, få bort någon ur Robinson eller på det bästa bidraget i melodifestivalen :P Ja ni fattar ;)

Så in och läs hennes motivering och rösta sedan! Det går snabbt och enkelt och Jenny har lovat att bjuda på mjukglass om hon vinner!

Rösta här: http://www.bayerdiabetes.se/sv/Dream-Fund/Aktuella-finalister.aspx


Skicka iväg henne till Afrika!


Ett försök till summering

Nu ska jag försöka summera min påskvecka i alperna, får se hur det går :) Jag kör på med smårubriker ^^

SOL
Det var så gott som varje dag. Två dagar av åtta skiddagar var det lite molningt, men fortfarande sol :) Första dagen glömde jag helt bort att smörja in halsen med solkräm vilket resulterade i en helt röd högerhalva av halsen :P Annars klarade jag mig bra från att bränna mig.

SNÖN
Eftersom det var så varmt och soligt hela tiden blev backarna riktiga puckelpister efter lunch och det kändes i benen. Offpisten var tyvärr ganska dålig på grund av att det aldrig snöade.

PENGAR
DYRT!!! Kebabrallrik med en cola ca 130 svenska riksdaler :O

SÄLLSKAP
13 ungdomar av ett gäng på totalt 35 personer. Vissa kände jag och vissa kände jag inte. Det funkade bra :)

ÖVRIGT
Ett väldigt lyckat påsklov var det i alla fall :) Jag som aldrig hade varit i alperna tyckte om det jättemycket.

Kommer inte på något mer att skriva :P Det är faktiskt väldigt svårt att summera 10 dagar i ett inlägg. Jag hade det bra i alla fall, kanske till och med bättre än dig ;)

//Tack och hej!

Eat more candy, support your local dentist.

Nu ska jag berätta en hemlis :O

Som son till två föräldrar som sysslar med tänder på jobbet händer det ofta att jag får lära mig sån där hemlig inside fakta eller bara helt onödigt vetande om tänder. Det man skulle kunna tro är att jag har blivit piskad med tandborsten, fått använda tandkräm som schampo och badat i flourskölj under hela mitt liv. Men så är det faktiskt inte. För nu kommer den stora hemlisen/nyheten: Det finns ingen yrkesgrupp som äter så mycket godis som just dem inom tandbranchen!

Jag lovar det är sant, hela tiden får jag höra om hur de sitter och gottar sig i sötsaker på fikaraster och luncher. Och vet ni vad det värsta är? Jo att ibland tvingas de ta hem en massa godis från jobbet så de kan göda sina barn hemma. Precis vad min mamma har gjort nu, hon tvingar mig att äta en massa godis eftersom hon inte orkar äta upp det :O Det är ju nästan så jag tycker synd om mig själv :P

Trött

Jag ger upp. Jag är inge bra på att nattplugga. Är för trött och kan inte sortera tankarna ordentligt för att koncentrera mig på min krisuppsats så här sent. Även fast klockan bara är 00.24. För trött för att vänta på pigghet också. Hmmm det där lät logiskt :P


På den här nivån ligger min hjärna just nu :PGodnatt :)

KRIS!

Jag måste blogga, måsta visa världen att jag är i KRIS! Alla måste få veta!

Jag måste börja med KRIS uppsatsen som ska vara klar på fredag... Det är KRIS!

Ni kan nu kalla mig för KRISter.

KRIS kan även stå för Kriminellas Revansch I Samhället

Fast för mig betyder KRIS just KRISer man kan hamna i

Nu är min blogg i KRIS för det här var det sämsta inlägget någonsin!

RISK för KRIS

KRIS!

När ÄR det skrivet?

Om ganska exakt 90 minuter sitter jag i en sal i skolan och lyssnar på ca 20 musikexempel ur den klassiska musikens historia. Frågan är "NÄR ÄR DET SKRIVET?" Kanske är det Barocken? Kanske Före 2:a världskriget eller rent av Wienerklassicismen? Om jag väl vet det kanske jag vet vem som har skrivit stycket. Då skriver jag det på övrigt. Kanske är det just Antonio Vivaldi som danser sig igenom våren. Eller varför inte Claude Debussy som förövrigt påminner mycket om Disney musik. Säkerligen kommer Kagel med sitt "katjiiiiiiingaaaaa"

Öhmm... Jaaa... Traalalala... Kan ju säga att spenderar man en hel vecka i alperna så finns det inte mycket tid till att plugga. Det är väl bara att hålla tummarna!

//Katjiiiiiiingaaaa!

SM-GULD

Nu måste jag ju börja med det allra viktigaste! Det som verkligen måste sägas, även om det är en gammal nyhet. Men oj så bra!

SM-GULD TILL FÄRJESTAD!!!Mattias får stå för årets bild :D

Hemma

Rubriken säger allt. Virriga jag skrev fel i förr inlägget. Blandade ihop dagen jag kom hem med min mammas födelsedag. Nu måste jag stilla min Internet abstinens :P Inlägg om hur veckan har varit får jag återkomma med! Håll ut.

Inte vid datorn

Tomas är i Arosa, Schweiz

och har det bättre än er!Hemma igen 14 april

Hockey

Hockey är inte bra för mitt hjärta, jag tror jag var med om minst ett dussin hjärtattacker under dagens match. Fast när Färjestad vinner så är det värt det :P Nu missar jag allt för jag åker bort nästa vecka :( Men det är nog bäst för hjärtat det :)

Vårfnatt

Idag har nog varit en av de konstigaste dagarna på länge, men på ett positivt sätt :) Efter att jag blev klar med projektarbetet imorse åkta jag in till skolan och solen sken och det var riktigt varmt och skönt. Väl framme i skolan, eller rättare sagt i D-huset var det lite små kaos med en massa elever som skulle skriva ut 90 sidor papper, alla skulle lämna in sina projektarbeten mm. Men det som var så konstigt var att alla var jätteglada, lärarna bara gick omkring där och skojja med allt och alla. Eleverna var allmänt flummiga :P Lättade över att projektarbetet var klart, att det snart skulle bli påsklov och att alla hade fått vårfnatt är väl anledningarna till den här meningslösa dagen blev väldigt kul^^ Efter skolan åkte jag, Ludde, Sara 18-år, Anna och Mattias på en liten roadtrip till Donken för att äta glass och sitta i solen :D

Nu håller jag på med att packa, imorgon bär det ju av till Arosa :D Senste rapporten var tydligen att det hade varit 20 grader i backen :P Så vi kanske får vänta oss sorbé snö, men snö finns det så det räcker och blir över :) Shit, Ludde och jag har balkong på vårat rum :) Haha snart är vi där!

Mamma, mamma!!! Färdig!

Nu börjar min lektion och jag sitter fortfarande här i morgonrock... Inte bra...

Vad som däremot är bra är att jag är klar med the projektarbete!!! Jag säger det en gång till: Jag är klar med projektarbetet!!!

Nu tog bläcket slut i min skrivare... Illa... Jaja, jag är ju klar med projektarbetet!!!

Det firar vi med mjukglass!Mjukglass

Skiva numbero uno

Ja då var man hemma efter årets första skiva :) Jag är faktiskt väldigt glad över att jag valde att ta 01.50 bussen istället för 03.15 bussen. Det betyder ju att jag hade varit kvar på Helens krog fortfarande. Nu ligger jag istället i min otroligt sköna säng :) Jag måste ju upp imorgon och fixa klart det sista med projektarbetet... hehe :P Jag antar att jag får skylla mig själv lite med att jag har väntat så länge ^^

Skivan var i alla fall kul :) Rock var temat och även fast alla var utklädda till typiska rockare och ingen fatta vem Freddy Mercury var som jag hade inspirerats av var det ändå lyckat ^^ Träffa allt möjligt folk som jag mer eller mindre kände.

Nu måste jag verkligen sova, imorgon betyder frihet efter en stunds arbete på morgonen. I värsta fall får jag skolka religionen... Fast sån är ju inte riktigt jag, jag får i alla fall låna bilen som tur är :)

//Godnatt alla ni som sover!

Dötid

Det är bra att ha blogg ibland. Just nu har jag lite dötid över fram tills bussen skall gå vid 21.43. Då kan man ju spendera den tiden framför bloggen och skriva något... ja vadå?...

Om jag var en bloggläsare som läste min blogg, vad skulle jag då vilja att Tomas skrev på sin blogg just nu, denna dag... hmmmmm...

Jag skulle vilja veta varför det står trälim på Tomas skrivbord?
Jo det är nämligen så att jag har byggt min egen Freddy Mercury mic. Han har ju alltid en sån där speciell med lite kortare skafft på. Frågan är bara om den kommer att tillåtas på klubben. Annars får jag slänga den, den är ju trots att bara gjord av en pinne, en bit papper och en halv plast golfboll.

Jag skulle vilja veta om Tomas tänker städa upp på sitt rum?... Det ser ju för täääskigt ut!
En dag kära vänner, en dag :)

Jag skulle vilja veta om Tomas inte börjar få lite bråttom nu?
Jo jag börjar få det... Måste fixa det sista nu!

//Hälsninger Tomas mitt i rummet

We will rock you

Cafékonsert: Avklarad :)
Projektarbete: Pågår :@
Skiva: Närmar sig :O

Ja ikväll blir det alltså årets första skiva för mig på Helens Krog. Temat är Rock. Jag som inte har tänkt och planerat  vad jag ska ha på mig har precis rotat igenom garderoben efter något som skulle kunna passa temat. Jag äger ju inte ens något med nitar. Fast alla kommer ju ha klätt ut sig med nitar och se ut som kizz typ :P Så jag fick värsta idén. Jag testade lite kläder och plötsligt såg jag ut som Freddie Mercury, han måste ju vara den coolaste personen i hela rockhistorien. Queen har ju i alla fall gjort några av världens lätt bästa låtar. Tyvärr så saknar jag svart hår och mustach :P Men det ska nog gå.
Nu har jag ju bloggat om det så nu får det väl bli så!

Haha han är faktiskt väldigt cool :PAntagligen ett av världens bästa liveframträdanden

Cafékonsert!

I can remember the rain in december
 the leaves of brown on the ground

Vadå regn i december och bruna blad på marken?!?
Om du vill veta vad det är för textrad kan jag hänvisa till Nacka Gymnasiums skolcaféteria klockan 14.00 idag!
Vad händer där då?
Jo skolans alldeles egen Ensemble B(äst) tänkte spela lite jazziga låtar för alla som vill förföras av musikens kraft.
Men hallå! Vadå jazz? Är det typ sånt som Lady Gaga och Britney Spears sjunger? Snacka så man förstår!
Nej det är det inte... tack och lov...
Okej... Men då tror jag inte jag vill komma...
Det är gratis.
WOOT!!! Varför sa du inte typ så från början baahh! Jag tar med mig alla mina kompisar juuu!


För er som inte orkar vänta tills imorgon bjuder jag på ett litet smakprov så länge:

Spain


HV71 vs FärjestadDå kör vi igen.
SM-FINAL
HV71 vs Färjestad BK
Vid det här laget hoppas jag ni har lärt er vilket lag ni ska hejja på!
FÄRJESTAD!


Workout!

10 dagars vila är över! Nu äntligen blir det träning :D Så se upp nu alla anabola muskelknuttar, seniga 70 plusare och "coola" tonårgäng för nu kommer jag!

Blogg a la twitter

Det går framåt, men fort går det inte.

Hej on(d)sdag

Solen skiner och det är 8 grader utomhus, alltså en riktig vårdag.

Saker jag vill göra idag:
 • Tvätta cykeln
 • Cykla
 • Gå promenad
 • Äta mjukglass
 • Bara se solen
Saker jag kommer göra idag:
 • Sitta framför dator
 • Klaga över att jag har så tråkigt
 • Projektarbeta...

RSS 2.0