Är det dags att ge sig av?

Idag är det ett år sedan jag satt framför samma datorn som jag sitter vid nu, antagligen i samma säng som en förkyld Tomas vilar rumpan på just nu och skrev följande text:

"Ja... Då var det time för mig att testa det här med blogging. Har faktiskt funderat på det ett bra tag till och från men det har aldrig blivit av. Men nu i veckan så skapade Ludde sin första blogg och då tänkte jag att jag kanske också ska satsa, han måste ju få sig en konkurrent :) Så besök Luddes blogg också http://kasperochkompani.blogg.se/

Jag har tänkt och man måste ju klara av att skriva minst ett inlägg om dagen, och det kan väl inte vara för svårt?!? Jag tror jag är ganska bra på att skriva saker om ingenting så vi får väl se om jag lyckas :P Men jag måste först och främst lära mig lite om det här med bloggdesign, för just nu spyr jag på de färdiga mallarna som finns^^ Fast det får bli senare kanske, för nu måste jag verkligen sätta igång med samhället. Känns bra att vi har hållit på i över en månad med det här arbetet och jag började arbete i måndags...

Jaja, välkomna i alla fall till min första blogg!
"

Det jag kommer skriva nu är jävligt seriösa funderingar så jag ber dig läsa dem noga. Ta bort fingret ur näsan och hörlurarna ur öronen och koncentrera dig på följande text istället.


Ett år är ganska lång tid och det är nu det börjar bli lite läskigt för nu kan jag läsa vad jag gjorde och tänkte för exakt ett år sedan. Det är både jävligt roligt men också läskigt. Jag måste säga att jag ändå har gjort ett bra jobb med bloggen och ni är ju i alla fall några stycken som tittar in här och läser. Men det känns ändå som om den främsta anledningen till att jag har bloggat har varit för att det har varit en kul grej och det har bara rullat på utan någon vidare plan. Men nu sitter jag ändå här och funderar på om jag ska lägga ner? Ettårs kalaset känns ändå som ett ganska fint tillfälle att avsluta på.

Jag har inte så mycket att skriva om just nu som det känns som jag hade för ett år sedan när bloggen var ny. Även om jag fortfarande tycker det är ganska kul när jag väl kommer på nåt bra att skriva. Så jag sitter här nu och funderar på några varianter.

  1. Att lägga ner helt. (Med chans/risk att jag kommer tillbaka någongång)
  2. Att fortsätta som vanligt.
  3. Att fortsätta fast minska på uppdateringarna och bara lägga in nån bild ibland eller annat skit som jag känner att folk är tvungna att se, lyssa eller läsa.
  4. Börja Twittra istället, det är mindre krävande men också mycket tråkigare.
  5. Dra mig tillbaka och satsa på Farmville på heltid.
Jag ska fundera lite mer. Är hemma från jobbet idag på grund av kraftig förkylning, vill inte smitta ner folk eller förvärra min sjukdom för den delen. Istället så ska jag sikta på att bli frisk och fundera på den djupa frågan om att blogga eller inte.

En tedrickande, nässprayssprayande och norig Tomas hälsar hejsålänge

Kommentarer
Postat av: Paula

Men... lägga ner är väl onödigt? Blogga utan press! Skriv när du känner för det o skit i vilka som läser. Lägg inte ner!!

2010-03-04 @ 20:51:26
URL: http://sinkkos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0