Inför regementetsdag

Imorgon är det regementets dag här på Ledningsregementet i Enköping. Det betyder ungefär att alla som vill får komma och kolla innanför grindarna, in på logementen, gå runt på anlägningen eller kanske få sig en liten kamoflage målning i ansiktet (endast för barn tyvärr). Mellan klockan 10 - 15 håller det på. Så om DU råkar ha dina vägar förbi enköping är du välkommen.

Just nu har vi städat extra noga som man måste göra innan det kommer en massa folk hit. Visitation klockan 15.15 så just nu har vi lite tid över att vila och lyssna på musik. Idag har vi även haft "Trafikolycka" på schemat. Vi simulerade en trafikolycka med skadade och omhändertagare. Jag tror vi gjorde ganska bra ifrån oss, ingen skulle nog ha dött om det var på riktigt... Eller kanske det var någon som vi gjorde lite fel på.

Vi har haft kvälltjänster hela veckan och det har tagit på krafterna. Men nu ser det ut som att vi får ledigt hela kvällen idag och antagligen imorgon också :) Eller hela dagen imorgon lär ju bli ganska lugn eftersom jag bara ska gå runt med min familj som kommer hit hela dagen.

Kanske dags att kolla så allt ser bra ut nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0