Mattenördar

Idag är det dags att råplugga matte inför matte nationella på måndag. Det ska göras hemma hos min kära mattekollega Jenny. Det råkar ju vara så bra att hon har en supersmart pappa som kan allt om matte som ska hjälpa oss. Största problemet blir kanske att hitta ut till Västertorp med bil. Jag fick en jättefin karta igår men jag tror jag glömde den i skolan... Jaja jag tror jag kommer ihåg vägen ganska bra så det ska nog inte vara ett större problem.

Note to myself: Kör in i tunneln. Kör bara rakt fram, sväng inte en enda gång, men ligg gärna i vänster körfällt. Ut ur tunneln och kör mot Göteborg. Kör över en bro och fortsätt längre fram. Sväng av mot Västertorp. Sen skulle jag svänga någonstans men jag minns inte riktigt. Men om jag hittar rätt så ska jag komma fram till en återvinnings station och en skola. Då ska jag vara framme vid Västertorp centrum där jag möter Jenny.


Det ska nog gå det här tror jag. Annars är det ju alltid kul att åka en extra sightseeing runda. Jag måste komma ihåg att köpa nya batterier till min miniräknare också. Det finns en stor risk att de tar slut under nationella annars och det vore att leka med döden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0